PT-DESIGN

CASE STORY

Yhteistyö PT-Designin kanssa alkoi ensin asiakas-referenssi videoiden teolla. Välillä asiakkaiden edustajat tulivat PT:n toimistolle, jossa kuvasimme rentoja yhteistyö-videoita kevyellä käsikirjoituksella, joissa PT:n toimitusjohtaja Henrik Teckenberg isännöi vierasta ja johdatteli keskustelua. Sen lisäksi kävimme useaan otteeseen myös asiakkaiden toimitiloissa kuvaamassa useamman yhteistyö videon.

Tämän lisäksi yhteistyömme on jatkunut vielä tähän päivään asti ja olemme löytäneet useita käyttökohteita, joissa videoita on voitu hyödyntää.
SINÄ HALLITSET ME HOIDAMME KAIKEN MUUN
Dokumentaarinen Brändi video
Olemme eteenpäin menevä, monipuolinen, innostava, innovatiivinen ja mukaan ottava työyhteisö, jossa yhteisiä onnistumisia rakennetaan keskinäisen kunnioituksen ja auttamisen kautta. Missiomme on tarjota asiakkaillemme parasta palvelua tiiminä, jotta sinä pääset helpommalla.
KATSO VIDEO
JO LÄHES TUHAT LAHJOITUSTA HOPE RY:N TOIMINTAAN
Dokumentaarinen yhteistyövideo
Hope auttaa vähävaraisia lapsiperheitä Suomessa. Hope on kotiäitien perustama yhdistys jonka kantavana ajatuksena on jakaa käyttökelpoista tavaraa sitä tarvitseville. Asiaksyriyksissämme työskentelevät ihmiset ovat auttaneet Suomalaisia lapsiperheitä jo yli 950 lahjoituksen voimin.Vieraana Noora Nederström I Hope Ry - Toiminnan ohjaaja
KATSO VIDEO
PADEL CLUB FINLANDIN PELIVUOROT PT-DESIGNIN LAHJAKORTEISTA
Dokumentaarinen yhteistyövideo
PT-Design järjesti lokakuussa 2022 yrityksensä luokkansa ensimmäisen padeltapahtuman Padel Club Finlandin klubilla Vantaan Tammistossa. Tapasimme asiakkaita ja vietimme yhdessä urheiluntäyteisen iltapäivän ammattikoutsin valmennuksessa. Kerrassaan loistava tapa tavata ihmisiä!
KATSO VIDEO

SANO HEI.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tai soita suoraan.

Mail: ottovaisanen@yhelotol.com
Y-tunnus: 3011190-8
Helsinki 00500
Puh: +358407040736